VPRO-Gids en lezersrecensies

Daar viel de VPRO-gids op de mat, met bijbehorende recensie: ‘Schitterend tijdsbeeld, ook voor wie de sixties niet heeft meegemaakt.’ Dat lezen we graag. Ook fijn, een lezersrecensie van Mick Zwart: ‘Ik heb een goed in elkaar gezet boek gelezen en ben meegenomen door een aantal kleurrijke decennia van de vorige eeuw. Met┬áleuke details over de mode, de kunst en de muziek uit die tijd. Ik zou zeggen, neem dit boek mee op vakantie komende zomer en droom samen met Henry weg op het strand, aan het zwembad of gewoon op je balkon in Amsterdam West.

vprogids

Henry! Kopen?
Henry Koop uw Henry! bij een boekhandel bij u in de buurt.

U heeft geen boekhandel in de buurt? Verhuis, of bel de dichtstbijzijnde boekhandel. Hebt u geen telefoon, geen beltegoed of geen zin?

Bezoek dan libris.nl, bol.com of nieuwamsterdam.nl