Stem op Henry! voor de Boekhandelsprijs 2017

Lieve boekverkopers, marskramers van het gboekhandelsprijs2017eschrift, handelaren in literaire dromen,

U herinnert zich vást hoe ik in 2014 stad en land afreisde om mijn roman Leeuwenstrijd aan de man te brengen (die toer die me zelfs naar een braderie in Barneveld bracht!), omdat ik de vaderlandse boekwinkel en vooral het personeel immers een warm hart toedraag. Ook dit jaar deed ik het dunnetjes over met mijn roman Henry!.

‘De Nederlandse Boekhandelsprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de auteur van een oorspronkelijk Nederlandstalig literair werk, waarvan boekhandelaren vinden dat het een groter publiek verdient. Met deze prijs wil de boekhandel extra aandacht creëren voor literaire parels die volgens haar onderbelicht zijn gebleven.’

Welnu, u selecteerde dit jaar niet Henry! (zoals u in 2014 Leeuwenstrijd niet nomineerde).

Wat allemaal prima is, uw goedrecht, enzovoort, misschien schrijf ik lorren van jewelste of vindt u dat ik genoeg aandacht krijg. En toch. Als er één ambassadeur is voor uw nering, dan schrijver dezes.

Dat kan allemaal zijn, dat zal de biograaf van wijlen Miep Brons ook roepen, en het moet gaan om het bóek. Juist! U kunt het goedmaken door Henry! alsnog die top in stemmen.

Wat moet u doen?

Eenvoudig, hier op Henry! stemmen bij ‘Anders, nl.’ Doet u het niet voor mij, doe het dan voor Henry!.

Liefs,
Uw
Thomas van Aalten

Henry! Kopen?
Henry Koop uw Henry! bij een boekhandel bij u in de buurt.

U heeft geen boekhandel in de buurt? Verhuis, of bel de dichtstbijzijnde boekhandel. Hebt u geen telefoon, geen beltegoed of geen zin?

Bezoek dan libris.nl, bol.com of nieuwamsterdam.nl